Mike Zito Band – NiXenMeeR – 13 november 2016

Wat een geweldige middag bij NiXenMeeR ! Mike Zito is een geweldige artiest en zijn band is ook al zo goed. Samen met Nineke Loedeman voor BluesMagazine op stap. Deze week bekend geworden dat we de European Blues Award voor best Publication hebben gewonnen. Ik help pas sinds kort, maar als ik zie met welke inzet en enthousiasme hier al jaren aan gewerkt wordt dan is dit een groot compliment voor het team van BluesMagazine.

Enfin, Mike Zito pakte eens even goed uit in een ruim drie uur durend feestje voor de oren. In een geweldige atmosfeer die NiXenMeeR biedt, een echt huiskamergevoel, werd alles uit de kast gehaald om het publiek maar vooral ook henzelf eens goed te vermaken. het plezier spatte eraf!

Nineke heeft een uitgebreid verslag geschreven, dus ga ik niets meer toevoegen, check gewoon de link. Een deel van de onderstaande foto’s is opgenomen in het verslag, maar hieronder is nog veel meer te vinden. Veel kijkplezier!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.