Aynsley Lister – Bluescafe Apeldoorn – 20 november 2016

Zondagmiddag in Bluescafe Apeldoorn een optreden van Aynsley Lister. Wederom samen met Nineke Loedeman op pad om een en ander vast te leggen. Nineke heeft wederom zorg gedragen voor de filmpjes en de verslaglegging, dus check de link voor het verslag op BluesMagazine. Een verslag waar ik mij volledig bij aansluit!

Wat mij betreft wel een mooie middag. Helemaal “los” gaat het voor mijn gevoel niet, maar ik heb prima genoten van de mooie nummers van zijn geweldige laatste cd “Eyes Wide Open” die vooral in de tweede set aan de orde kwamen. Een absolute top cd!

In de tweede set ook een kleine bijdrage van Sean Webster die een paar nummertjes meespeelde. Een leuk extraatje zo op de zondagmiddag.

Hieronder weer de plaatjes waarvan een deel in het verslag op Bluesmagazine.

Veel kijkplezier!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.