Peer Blues – JP Soars & the Red Hots – 17 juli 2016

JP Soars is op zijn zachts gezegd iemand die zeer veel variatie laat doorklinken in zijn interpretatie van de Blues. Daardoor zeer verrassend en afwisselend. Maar ja hij heeft dan ook een achtergrond als Metal gitarist. Zeer lekkere set die goed ontvangen werd door het publiek. De afsluiting en toegift met een van een sigarendoos en een tengel zelfgebouwde gitaar was eveneens geweldig.

http://www.jpsoars.com/

JP Soars shows lots of variation in his interpretation of the Blues, which makes it very interesting and surprising. Of course his background as a metal Gitarist contributes to that. It was a great gig which was very well perceived by the audience. The closure and encore by his DIY “cigar box and 1 by 2” Guitar was the icing on top.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.