Fotohut Boerenglop | Klazienaveen | 28 Oktober 2023

Samen met Nineke Loedeman op bezoek bij de fotohut Boerenglop van Ronald Bergkamp in Klazienaveen. Voor mij de eerste keer om naar een fotohut te gaan, maar Nineke had al veel mooie plaatjes en enthousiaste verhalen gedeeld. Nou weet ik natuurlijk niet hoe andere fotohutten eruit zien, maar deze is in ieder geval helemaal top! Super de luxe en prachtig verzorgd.

Heel wat vogeltjes gezien, waaronder 3 prachtige buizerds die samen op bezoek kwamen bij de hut. Het is prachtig om de dieren rondom de hut de hele dag te volgen. De combi tussen de vogeltjes en de eekhoorntjes is echt heel leuk. De foto’s (teveel natuurlijk, maar ja ik kan nou eenmaal niet zo goed kiezen) hieronder zeggen genoeg.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.