Drivin’ n’ Cryin’ – De Boerderij – 30 oktober 2016

Onderstaand verslag met een kleine selectie van de foto’s is ook gepubliceerd op Blues Magazine. Check de link.

Deze band behoeft geen uitgebreide introductie omdat ze inmiddels al zo’n jaar of 30 in de rondte toeren. Dit jaar voor 5 concerten in Nederland, met een afsluiter bij De Boerderij in Zoetermeer.

De Boerderij had een heerlijke support act voorzien in Rough ‘n Tumble. Een Bluesrock band met de broers Anton en Martin Moesker, Rob Louwers en Rick Finck. Check deze link voor de foto’s. Absolute aanrader om eens ergens te gaan bekijken, een zeer goede sound met veel energie en enthousiasme.

Drivin’ n’ Cryin’ speelde een heerlijke mix van folk en rock en zo’n beetje alles wat er omheen en tussenin zit.  Kevn Kinney schrijft op zijn website dat ze “Een band zijn die eruit ziet als je platencollectie” en dat laten ze dan ook zien op het podium. Daarnaast prachtige teksten, veel humor en voortdurend contact met het publiek, dat helaas niet in grote getale was komen opdagen op deze zondagavond. Dit had echter absoluut geen invloed op de performance en was misschien wel de reden dat een leuke intieme set ontstond, met ook nog een spontaan gastoptreden van Tim Knol. De afsluiting bestond uit een mooi feestje tussen het publiek. Blij dat ik er bij was!

 

One thought on “Drivin’ n’ Cryin’ – De Boerderij – 30 oktober 2016

  1. Pingback: Rough ’n Tumble – De Boerderij – 30 oktober 2016 | I AM Edwin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.