Peer Blues – Meena Cryle & The Chris Fillmore Band – 17 juli 2016

Meestal wordt er op zondag geopend met talent en daarbij denk je aan jonge mensen die pas net begonnen zijn. Dat geldt zeker niet voor deze band. Niet dat ze stokoud zijn, maar ze draaien al een jaartje of 20 mee. Ze komen uit Oostenrijk en Meena heeft een prachtige stem. Daarnaast zou Chris Fillmore wel eens een erg onderschatte gitarist kunnen zijn. Hoewel zijn uitstraling mogelijk wat timide overkomt, laat hij een fantastisch geluid horen waarbij hij zijn voorkeur voor de stijl van Stevie Ray Vaughan niet probeert te verbergen. Waar anderen nogal eens falen in deze poging, bewijst Chris dat hij dit moeiteloos aan kan. Om die reden wat mij betreft een band die ik zeer zeker van dichtbij zal gaan volgen.

http://www.meenacryle.com/

Quite often the Sunday morning opening is for young and promising talent. With around 20 years experience that is certainly not the case for this band. They are from Austria and Meena Cryle is gifted with a beautiful voice. Chris Fillmore might well be one of the most underestimated guitarists. Despite his modest on stage presence, his sound is one of the best I have heard. He is not hiding his preference for the style of Stevie Ray Vaughan and compared to others who try the same he certainly shows he his more than able to do so. For that reason this is certainly a band that I will follow more closely

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.